ابتدا سیبزمینی را پوست کنده و آن را خرد میکنیم. برنج را نیز پاک کرده و چند بار میشوییم.
در کف قابلمه روغن میریزیم و سپس یک قاشق رب را در آن ریخته تفت میدهیم. بعد فلفل و زردچوبه میریزیم و باز هم میزنیم. سیبزمینی را افزوده و یک پیمانه نمک هم میریزیم و باز هم میزنیم. البته باید حواسمان باشد که رب نسوزد.
در قابلمه به اندازهی یک بند انگشت بالاتر از محتویات آب میریزیم و در قابلمه را میبندیم. هر پنج دقیقه یکبار برنج را هم میزنیم تا آب آن بخار شود و برنج بپزد. اگر آب برنج پایین رفته بود و برنج نپخته بود در قابلمه به اندازه کافی آب جوش میریزیم.
بعد از مرحلهی بالا دمکنی را روی در قابلمه میپیچیم و شعله اجاق را نیز کم میکنیم. بعد که بوی برنج بلند شد باز هم شعله را کمتر میکنیم. نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه صبر میکنیم تا برنج دم بکشد. وقتی که برنج دم کشید و شعله را خاموش کردیم چند دقیقهای اجازه میدهیم تا قابلمه همانطور روی اجاق بماند تا دمای آن کم شود.
من محسن هستم؛ برنامهنویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.