ابتدا سیب‌زمینی را پوست کنده و آن را خرد می‌کنیم. برنج را نیز پاک کرده و چند بار می‌شوییم.

در کف قابلمه روغن می‌ریزیم و سپس یک قاشق رب را در آن ریخته تفت می‌دهیم. بعد فلفل و زردچوبه می‌ریزیم و باز هم می‌زنیم. سیب‌زمینی را افزوده و یک پیمانه نمک هم می‌ریزیم و باز هم می‌زنیم. البته باید حواسمان باشد که رب نسوزد.

در قابلمه به اندازه‌ی یک بند انگشت بالاتر از محتویات آب می‌ریزیم و در قابلمه را می‌بندیم. هر پنج دقیقه یکبار برنج را هم می‌زنیم تا آب آن بخار شود و برنج بپزد. اگر آب برنج پایین رفته بود و برنج نپخته بود در قابلمه به اندازه کافی آب جوش می‌ریزیم.

بعد از مرحله‌ی بالا دم‌کنی را روی در قابلمه می‌پیچیم و شعله اجاق را نیز کم می‌کنیم. بعد که بوی برنج بلند شد باز هم شعله را کمتر می‌کنیم. نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا برنج دم بکشد. وقتی که برنج دم کشید و شعله را خاموش کردیم چند دقیقه‌ای اجازه می‌دهیم تا قابلمه همانطور روی اجاق بماند تا دمای آن کم شود.

نوشته شده در: 1403-02-08 (2 هفته 4 روز 15 ساعت پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیاده‌سازی کنم. هم نسخه‌ی فسلک و هم نسخه‌ی لاراول را می‌توانید روی گیت‌هابم پیدا و دانلود کنید.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: آش رشته
پست بعدی: خورش فسنجان

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.