سیب‌زمینی را پوست می‌کنیم و رنده می‌کنیم. پیاز را هم پوست کرده و رنده می‌کنیم. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سبزی معطر مثل آویشن یا ریحان یا مرزه در آن می‌ریزیم. چند تخم‌مرغ در آن می‌شکنیم و قدری آرد هم به ظرف اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. خمیر را در اندازه‌های مناسب در روغن سرخ می‌کنیم.

نوشته شده در: 1403-02-08 (2 هفته 5 روز 36 دقیقه پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیاده‌سازی کنم. هم نسخه‌ی فسلک و هم نسخه‌ی لاراول را می‌توانید روی گیت‌هابم پیدا و دانلود کنید.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: شامی
پست بعدی: جگر مرغ

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.