سیب زمینی را آبپز میکنیم و بعد پوست آن را میگیریم و میگذاریم سرد شود بعد آن را رنده میکنیم و نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر (مثلا ریحان یا آویشن یا مرزه) به آن اضافه میکنیم. یک تخم مرغ هم در آن میشکنیم و قدری آرد به ظرف اضافه میکنیم. دستکش دست میکنیم و مواد را خوب هم میزنیم و مخلوط میکنیم. کف تابه را از روغن پر میکنیم. یک کاسه آب کنار دستمان میگذاریم. تکهای خمیر به اندازه کافی برداشته قدری آب به دستمان میزنیم تا مواد به دست نچسبد. خمیر را گردالی کرده و پهن میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. یک نشانهی پخت شامی سرخ شدن دور آن است.
من محسن هستم؛ برنامهنویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیادهسازی کنم. هم نسخهی فسلک و هم نسخهی لاراول را میتوانید روی گیتهابم پیدا و دانلود کنید.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.