یک پیاز بزرگ را خرد میکنیم. فلفل دلمهای متوسطی را هم نگینی خرد میکنیم. جگر مرغ را پاک کرده و بعد روی آن آب میگیریم. آن را ورز نمیدهیم! پیاز و فلفل دلمهای را سرخ میکنیم. پیاز که سرخ شد قدری رب و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و کمی آب به تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد جگر مرغ را در تابه میریزیم و باز هم میزنیم. اجازه میدهیم پنج دقیقه بماند تا رنگ جگر تغییر کند.
من محسن هستم؛ برنامهنویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیادهسازی کنم. هم نسخهی فسلک و هم نسخهی لاراول را میتوانید روی گیتهابم پیدا و دانلود کنید.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.