مثل عدسی است. شب قبل قدری لوبیا چیتی را خیس میکنیم.
آب لوبیای شب مانده را خالی کرده و قابلمه را با آب تازه پر میکنیم و روی اجاق گذاشته و دو ساعتی اجازه میدهیم که لوبیا بپزد.
پیاز داغ درست میکنیم + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + یک قاشق رب + یک سیبزمینی نگینی خرد شده + لوبیای پخته شده از مرحلهی قبل که آب آن را خالی کردهایم را در قابلمه ریخته و روی آن آب میریزیم. اجازه میدهیم یک ساعت، چهل و پنج دقیقه بپزد. موقع سرو در آن آبلیمو میریزیم.
من محسن هستم؛ برنامهنویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیادهسازی کنم. هم نسخهی فسلک و هم نسخهی لاراول را میتوانید روی گیتهابم پیدا و دانلود کنید.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.