پودر ژله را در کاسه میریزیم. یک لیوان آب جوش در کاسه ریخته خوب هم میزنیم تا حل شود. اگر خوب حل نشد کاسه را روی شعلهی غیر مستقیم کتری یا سماور قرار میدهیم و هم میزنیم تا دانهی حل نشدهای باقی نماند. به این روش بن-ماری میگویند. بعد از این مرحله یک لیوان آب سرد در کاسه میریزیم و هم میزنیم و سپس مایع حاصل را ظرف ریخته و در یخچال میگذاریم. چند ساعت بعد که ژله بست آن را با پودر نارگیل تزئین میکنیم.
من محسن هستم؛ برنامهنویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیادهسازی کنم. هم نسخهی فسلک و هم نسخهی لاراول را میتوانید روی گیتهابم پیدا و دانلود کنید.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.