• یک سیب‌زمینی بزرگ را پوست می‌کنیم و به 8 تکه‌ی بزرگ می‌کنیم و در قابلمه می‌اندازیم. اگر تکه‌های کوچک باشند در مدت سه ساعت پختن له می‌شوند.
  • گوشت مرغ را در قابلمه می‌ریزیم
  • یک عدد پیاز را چهار قاچ می‌کنیم و در قابلمه می‌اندازیم.
  • سه چهار تکه‌ی کوچک فلفل دلمه‌ای که نگینی خرد شده است را در قابلمه می‌ریزیم.
  • چند تکه هویج حلقه‌ای خرد شده را به قابلمه اضافه می‌کنیم.
  • یک یا دو گوجه فرنگی را چهار قاچ می‌کنیم و در قابلمه می‌اندازیم
  • نمک، فلفل و زردچوبه می‌زنیم.
  • تا روی مرغ آب می‌ریزیم و قابلمه را روی شعله می‌گذاریم. وقتی آب به جوش افتاد شعله را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم دو ساعت و نیم یا سه ساعت بپزد.

این دو نکته را نیز حتما مورد توجه داشته باشید:

  • در ابتدای کار دو سه بار محتویات قابلمه را هم می‌زنیم تا چاشنی‌های اضافه شده با مواد مخلوط شود و به زیر آب بروند. کف‌های ایجاد شده را نیز با کفگیر می‌گیریم و از قابلمه خارج می‌کنیم.
  • اگر پوست گوجه فرنگی در آب غوطه‌ور بود آن را نیز از قابلمه خارج می‌کنیم و دور می‌ریزیم.
نوشته شده در: 1403-02-08 (2 هفته 5 روز 3 ساعت پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیاده‌سازی کنم. هم نسخه‌ی فسلک و هم نسخه‌ی لاراول را می‌توانید روی گیت‌هابم پیدا و دانلود کنید.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.