پیازداغ درست میکنیم بعد نمک و فلفل و زردچوبه و نعناع و سه قاشق سر پر گردوی چرخکرده اضافه میکنیم. یک لیوان آب جوش روی غذا میریزیم و بعد کشک به مقدار لازم را در یک ظرف ریخته و رویش آب جوش میریزیم و خوب کشک را حل میکنیم و روی غذا میریزیم. قابلمه به جوش که افتاد زیرش را خاموش میکنیم. در مورد افزودن آب به غذا توجه کنید که مقدار آن متناسب با حجم غذایی که میخواهید داشته باشید کم و زیاد شود.
من محسن هستم؛ برنامهنویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیادهسازی کنم. هم نسخهی فسلک و هم نسخهی لاراول را میتوانید روی گیتهابم پیدا و دانلود کنید.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.