فیله‌های مرغ را در ظرف پهن کرده و روی آن یک پاکت خامه خالی می‌کنیم. نمک، فلفل، زردچوبه و سماق می‌ریزیم و فیله‌ها را در آن می‌غلتانیم تا همه‌شان اندود شوند. روی ظرف سلفون می‌کشیم و می‌گذاریم چند ساعت بماند.

بعد از گذشت چند ساعت قدری آرد را در یک سینی می‌ریزیم و نمک و فلفل و زردچوبه به آرد اضافه می کنیم و خوب آن را هم می ‌زنیم . بعد با چنگک دانه دانه فیله‌ها را بر می‌داریم و در آرد می‌غلتانیم تا خوب هر فیله با آرد پوشیده شود. بعد از این مرحله فیله‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم. زمان لازم برای سرخ شدن هر فیله خیلی زیاد نیست. یک طرف که سرخ شد آن را برگردانید که طرف دیگرش هم سرخ شود. از یک چنگال برای تست اینکه آیا فیله پخته شده است یا نه استفاده کنید.

نوشته شده در: 1403-02-08 (2 هفته 5 روز 1 ساعت پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیاده‌سازی کنم. هم نسخه‌ی فسلک و هم نسخه‌ی لاراول را می‌توانید روی گیت‌هابم پیدا و دانلود کنید.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: ماکارونی

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.