پیاز داغ: اول پیاز را خرد می‌کنیم و یک پیمانه نمک به آن می‌زنیم و بعد در روغن سرخ می‌کنیم. هر سه یا چهار دقیقه یکبار باید پیاز را هم بزنیم.

قدری عدس را پاک می‌کنیم و دو سه نوبت آن را می‌شوییم و سپس سیب‌زمینی را پوست کنده و به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم.

وقتی پیاز داغمان آماده شد به آن زردچوبه و فلفل سیاه و یک قاشق رب می‌زنیم خوب به هم می‌زنیم و تفت می‌دهیم و سپس عدس و سیب‌زمینی‌های خرد شده را به آن می‌افزاییم و و روی آن را هم به قدر نیاز آب می‌ریزیم. ابتدا شعله را زیاد می‌کنیم تا آب آن به جوش بیفتد و سپس شعله را کم کرده تا بپزد. هر از گاهی به آن سر می‌زنیم و اگر آب آن پایین رفته بود به آن آب جوش از کتری می‌افزاییم. در حین هم زدن سیب‌زمینی‌ها را هم له می‌کنیم تا لعاب بیندازد.

همین خوراک عدس را اگر برای صبحانه آماده کنیم به آن عدسی می‌گویند و نباید به آن سیب‌زمینی و رب بزنیم.

نوشته شده در: 1403-02-08 (2 هفته 4 روز 22 ساعت پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک، ولی بیشتر تمرکزم روی لاراول است. این سایت را اولین بار با فلسک نوشتم ولی بعد تصمیم گرفتم آن را با لاراول نیز پیاده‌سازی کنم. هم نسخه‌ی فسلک و هم نسخه‌ی لاراول را می‌توانید روی گیت‌هابم پیدا و دانلود کنید.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: پروسه‌ی مُردن
پست بعدی: آش رشته

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.